Együttműködő partnereink

Partnereinkkel kialakított kapcsolati rendszerünk kiemelkedően fontos számunkra – lehetővé teszi, hogy a különböző szakterületek szélesebb kínálatán keresztül még jobb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani ügyfeleink számára.

Feldmár Intézet

Feldmár András korunk egyik meghatározó jelentőségű gondolkodója. Nehéz őt kategóriákba szorítani, de munkássága valahol a pszichológia és a filozófia határterületén helyezhető el. Az egyik alapkérdése az, hogyha egy valamit biztosan tudunk, nevezetesen, hogy mindenki meg fog halni, akkor nem is az a legfontosabb, hogy mi lesz velünk a halál után, hanem, hogy mi lesz velünk addig, amíg meg nem halunk. Van élet a halál előtt? Mert amennyiben azon gondolkodunk, hogy nincs időnk, és minden perc számít, akkor lehet, hogy hirtelen másképpen tekintünk a barátainkra, szeretteinkre, munkatársainkra és másképpen vezetünk embereket. Lehet, hogy politikusként is mást gondolunk arról, hogy mi a valódi feladatunk és küldetésünk. Pontosan ezért, a feldmári megközelítés mindenkit arra sarkall, hogy tegye fel magának a következő kérdéseket: Ki vagyok valójában a szerepeim nélkül? Mi az, amire valóban vágyom? Van-e elég hatalmam, hogy azt tegyem, amit valóban akarok? Mit kell abbahagynom és elkezdenem most rögtön? Ahhoz, hogy az ember merjen erről gondolkodni bátorításra, valódi odafigyelésre és szeretetre van szüksége. Ez a legtöbb, amit egy jó terapeuta vagy egy coach megadhat az ügyfelének. A módszer szinte másodlagos. A kérdés, hogy tudok-e valóban odafigyelni, és feltétel nélküli, pozitív környezetet teremteni a másik számára. Ez a fajta hozzáállás tulajdonképpen az, ami sokkal közelebb áll a női princípiumhoz, mely az elfogadásról és odaadásról szól. Milyen lenne egy olyan család; vállalat vagy állami szervezet, mely nagyobbrészt egészséges, harmonikus és pozitív emberekből állna, akik valóban kreatívak és kedvük van többet tenni, mint az előírt szigorú minimum? A Feldmár Intézet jelenleg azon dolgozik, hogy ezt a megközelítést módszertanilag is kikristályosítsa és elérhetővé tegye magánemberek és szervezetek részére egyaránt.

További információ

www.feldmarintezet.hu


IT szolgáltatások

IT támogatást igénylő szolgáltatásainkban partnerünk a PC-Mágus.

Kapcsolat

andras@pc-magus.hu


Stílus coaching és tanácsadás

Laki Bori egy tapasztalt stylist és stílus tanácsadó, aki cégeket és magánembereket segít abban, hogy megtalálják a saját arculatukat és azt képet sugározzák magukról, ami valóban összhangban van vállalati vagy egyéni céljaikkal. Munkájának részét képezi az útmutatás az öltözködésben és sminkben, mely fontos részét képezi annak, hogy sikeresen kommunikáljunk másokkal.

További információ

www.lakibori.com

 

Kapcsolat

Laki Bori +36 30 98 44 088

css.php