Az Advantage Groupról

Az Advantage Csoport egy nemzetközi hálózat részeként tréning, coaching és tanácsadó tevékenységet végez a humán- és szervezetfejlesztés területén. Küldetésünk, hogy egyéneket, csapatokat és szervezeteket támogassunk a fenntartható személyes és szakmai növekedés elérésében.

Amiben hiszünk

Mint sok éves vállalati háttérrel és vezetői gyakorlattal rendelkező coachok és trénerek csapata úgy látjuk, hogy munkánk és megközelítésünk leginkább az edzők és építészek világához áll közel. Az edzőkéhez, mert mi is a legjobbat próbáljuk kihozni azokból, akikkel dolgozunk, illetve az építészekéhez, mert a humán fejlesztés olyan mintha közösen építenénk valamit egy megbízóval. Jó alapok kellenek, megfelelő technológia és a mű elkészítéséhez idő kell. Viszont az eredmény maradandó… kézzelfogható és szemmel látható.

Korábban mindegyikünk komoly sikereket és nemzetközi karriert mondhatott magáénak vezetőként, majd a tudásának megosztása iránti vágytól vezetve keresni kezdte, hogy lehetne mások hasznára. De nem csak szakemberek, tanácsadók, coachok vagy trénerek vagyunk, hanem gondolkodó és alkotó társak is. Annak idején mindegyikünk fiatalon megtapasztalta azt, hogy egy kinevezés vagy nehéz döntési helyzet során az ember egyedül van, és ilyenkor fontos lenne az, hogy tudjon valakihez fordulni, aki a szervezeten kívül van, és teljesen elfogulatlanul tud rátekinteni az előtte álló döntési helyzetre. A jó coach és tréner a mi megközelítésünkben nem egy kész megoldásokat szállító mágus, aki előre összeállított bűvészdobozból dolgozik, hanem megpróbálja megérteni az adott helyzetet és együtt gondolkodik a megbízóval, amíg meg nem születik a megfelelő megoldás. A megoldás pedig lehet egy komplex vezetői fejlesztési program, vagy egy fejlesztési stratégia, adott esetben egy mérhető eredményeket hozó sales tréning.

Vége azoknak az időknek, amikor elég volt egy tréning programot tartani és a fejlesztők az ügyfélre bízták azt, hogy mi az, ami ebből megvalósul. Minden az implementáción múlik, azon, hogy tud a meg tanult készség vagy tudás az üzleti folyamatokhoz és teljesítményértékeléshez kapcsolódni.

Amit együtt kitalálunk az valóban egyedi, figyelembe veszi a piacon lévő legjobb gyakorlatokat és megmozgatja a megbízó erőforrásait is azáltal, hogy beépül a napi gyakorlatba. Mert hiszünk abban, hogy csak együtt tudunk csodát művelni.

Értékeink

TO THE POINT = LÉNYEGRE TÖRÜNK
A lényegre törés számunkra EGYSZERŰSÉGET jelent. Tiszta és fókuszált kommunikációt, ami megfelelően tükrözi, hogy cégünk mit tart fontosnak.

Ahogy egy prizma szétbontja a fehér fényt a színek összességére, úgy tartunk mi is tükröt magunknak és klienseinknek, elfogadva, hogy észleléseink határozzák meg valóságunkat. Ez a folyamat gyakran kemény üzenetek megfogalmazását teszi szükségessé mind számunkra, mind az ügyfél számára.

A lényegre törés számunkra PRAGMATIZMUST is jelent. A vállalkozásoknak eredményekre és gyakorlati megoldásokra van szükségük. Mi olyan pragmatikus megközelítésen keresztül támogatjuk a tanulást és a változást, amelynek középpontjában az elvárt eredmények teljesítése áll.

TAPASZTALAT
Vállalati, üzleti és vezetői tapasztalatunk segít minket abban, hogy pontosan megértsük ügyfeleink igényeit, és megfeleljünk a felénk támasztott elvárásoknak.

KIHÍVÁS
Ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy igényeiket megértjük, és a leginkább megfelelő utat választjuk ahhoz, hogy megoldást találjunk rájuk. A hatékonyság érdekében ez azt is jelentheti, hogy kihívásokat támasztunk feléjük vagy a megbízásra vonatkozóan.

Emellett folyamatosan kihívásokat támasztunk önmagunk felé is, hogy képesek legyünk meghaladni elvárásait.

PARTNERI KAPCSOLAT
Hiszünk abban, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt csak hosszú távú kapcsolat kiépítésén keresztül lehet elérni, mélységében megértve a céget és az egyéneket.

ÖNREFLEXIÓ
Rendszeresen időt szánunk arra, hogy átgondoljuk: kik vagyunk, mik az erősségeink és gyengeségeink, milyen belső mozgatórugóink, szokásaink és személyiségünk van, milyen értékek fontosak számunkra. Az önreflexió javítja ítélőképességünket, segít felismerni a szakmai fejlődésünk és személyes növekedésünk szempontjából fontos lehetőségeket.

css.php