Öltözködés és smink

Az ügyfél élmény meghatározó része!

A szem a lélek tükre, tartja egy régi mondás. Az arc és a testbeszéd felelős az átvitt üzenet célbatalálásának meghatározó részéért.

Miért nem fordítunk mégis elég figyelmet arra, hogy az a személyes brand, amit az arcunk, frizuránk és ruhánk együttesen közvetít, összhangban van-e azzal, amit a cégünk vagy a márkánk üzenni kíván magáról?

A key account managerek és értékesítők és beszerzők, közvetlen kapcsolatban vannak ügyfeleinkkel, mégis, keveset segítünk nekik abban, hogy az, ahogy kinéznek ne akadályozza hanem elősegítse a munkájukat. Úgy gondoljuk, hogy ez a „gyerekszoba” része talán, pedig nem. Az Advantage új megoldása abban segít, hogy az ügyfélkapcsolati munkában érintett munkatársak és vezetőik egy stílustanácsadó segítségével felfedezhessék, hogy milyen formák és színek segítségével tudják magukból azt pozitív magabiztosságot sugallni, ami egyszerre segíti saját önbizalmukat és támogatja a vállat imázsát is, amit képviselnek. A kétszer félnapos workshop keretei között most mindenki megtalálhatja magát Laki Bori stílustanácsadó segítségével.

További információ:

info@advantagegroup.hu
www.lakibori.com

css.php